Menu

De Nieuwe Smid
Ploeghoeveweg 4b
2500 Lier

T: 015 64 84 85
info@denieuwesmid.be

Smeedijzeren of stalen orangerie

Bij De Nieuwe Smid bent u aan het juiste adres voor een orangerie in staal.

Bekijk meer foto's

Onze klanten aan het woord:

"Jarenlang waren we op zoek naar een uitbouw maar we zagen een klassieke veranda niet zitten. Tot we op een dag De Nieuwe Smid tegen kwamen en we uiteindelijk vonden wat we zochten!"

Authentieke stalen orangerie

Bent u op zoek naar een leefveranda maar huivert u van de traditionele glazen veranda’s? Dan zal u zeker gecharmeerd zijn door een authentieke orangerie in staal. Droomt u van een ontbijt in de vroege ochtendzon of een sfeervolle avond bij een knisperend avondvuur? Bij De Nieuwe Smid bent u op het juiste adres.

Door te werken met fijne stalen profielen kan De Nieuwe Smid zijn de tuinkamers een verfijnde maar karaktervolle uitstraling geven. Stalen profielen zijn arbeidsintensief maar bijzonder mooi. De tuinkamers zijn sfeervol en rijk aan zonlicht, zodat het snel uw favoriete plek in huis wordt!

Smeedijzeren veranda

Geniet van een heldere ruimte in huis, van extra woon- of werkruimte en geniet van de tuin. Er zijn tal van andere voordelen van een klassieke veranda in staal: er is weinig tot geen onderhoud, het ontwerp is tijdloos en de profielen zijn duurzaam.

We plaatsen onze veranda's over heel België, namelijk in Antwerpen, Limburg, Oost-Vlaanderen, enz.

Klassieke orangerieën

Samen met u zoeken we naar dé tuinkamer die past bij uw wensen en budget. We bekijken de verschillende mogelijkheden en gaan aan de slag in ons atelier om uw klassieke veranda in staal op maat te realiseren. Onze persoonlijke en klantgerichte aanpak biedt u daarnaast de nodige kwaliteitsgaranties, zo geniet u jarenlang en zonder zorgen van uw stalen veranda.

Meer weten over onze orangerieën of veranda’s in staal?

U kan ons steeds contacteren via onderstaand contactformulier.

Contacteer ons

Alle velden zijn verplicht