Menu

De Nieuwe Smid
Ploeghoeveweg 4b
2500 Lier

T: 015 64 84 85
info@denieuwesmid.be

BE 0865.795.769

Smeedijzeren of stalen hekwerk

Bij De Nieuwe Smid bent u aan het juiste adres voor een smeedijzeren poort en/of hekwerk in staal.

Bekijk meer foto's

Onze klanten aan het woord:

"Onze poortpunten zijn ontstaan bij een bezoek aan de smidse. Doordat Dries ons beter leerde kennen, wist hij de perfecte poortpunt te smeden! "

Uniek tuinhekwerk

Dries Heijlen ontwerpt, maakt en plaats stalen poorten en hekwerk op maat.
Wij maken smeedijzeren poorten en sierhekken die volledig afgestemd zijn op uw huis en de omgeving. Bij ons kies je geen nummer uit een catalogus, jouw tuinhekwerk zal uniek en exclusief zijn. Het ontwerp kan zowel klassiek als modern zijn.

Handgesmede poortpuntenDe meeste concullega’s kopen poortpunten en smeedijzeren versiering aan in een groothandel en lassen dit dan aan elkaar. Zo krijg je een poort zoals zovelen. 
Bij Dries Heijlen wordt elke poortpunt met de hand gesmeed in onze eigen smederij. Hierdoor zijn we uniek in België. Onze realisaties springen daarom onmiddellijk in ’t oog.

Automatisatie

We werken samen met een vaste partner voor de automatisatie van onze poorten. We stemmen de werken nauw op elkaar af en zorgen ervoor dat de poort en de automatisatie in één beweging klaar zijn met een professioneel eindresultaat.

Duurzaam lakwerk

In onze eigen lakkerij wordt het staal gezandstraald en gelakt. We gebruiken natlak en geen poederlak om de duurzaamheid en kleurvastheid te garanderen. Doordat we het productieproces van A tot Z in eigen handen hebben, kunnen we keer op keer kwaliteit leveren. U kan het hele proces met eigen ogen opvolgen in onze atelier. We zijn een “open boek-verhaal”.

Bent u de benieuwd naar de prijs van een smeedijzeren poort of hekwerk?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.

Contacteer ons

Alle velden zijn verplicht