Menu

De Nieuwe Smid
Ploeghoeveweg 4b
2500 Lier

T: 015 64 84 85
info@denieuwesmid.be

BE 0865.795.769

Smeedijzeren of stalen serres

Bij De Nieuwe Smid bent u aan het juiste adres voor een serre in staal

Bekijk meer foto's

Onze klanten aan het woord:

“Onze buurman heeft achter z’n tuinhuis een aluminium serretje gezet; onze serre staat in het midden van onze tuin en we genieten er elk moment van!”

“Nooit gedacht dat m’n vrouw groene vingers zou hebben. Elke dag spendeert ze er een kwartiertje en kan ze de stress van de werkdag achter zich laten.”

Het plezier van tuinierenMoestuinieren is sinds enkele jaren dé tuintrend en wint nog steeds aan populariteit. Behalve het gezondheidsaspect zijn er nog tal van andere voordelen aan een eigen moestuin: de groenten en het fruit zijn veel smaakvoller, moestuinieren is een gezonde en ontspannende bezigheid én ontzettend leerzaam voor kinderen!

Een serre als tuinornament

De markt wordt overspoeld met aluminium tuinserres. Deze zijn meestal verkrijgbaar in standaard afmetingen en hebben weinig esthetische meerwaarde. 
Dries Heijlen combineert esthetiek met functionaliteit. De glazen serres worden als een tuinornament beschouwd, ze hoeven niet achteraan in de tuin verstopt te worden. 

Begeleiding van A tot Z

Het is een genot om naar te kijken, maar ook om in te vertoeven. De serre wordt volledig op maat van de klant gemaakt. We ondersteunen de klant van A tot Z: Welke gewassen worden er in geteeld? Wat is de optimale verluchting? Hoe kunnen de planten ondersteund worden? Kan het regenwater opgevangen worden voor een natuurlijke irrigatie?

De voordelen van staal

Foto: We ondersteunen de klant van A tot Z: Welke gewassen worden er in geteeld? Wat is de optimale verluchting? Hoe kunnen de planten ondersteund worden? 

Onze smeedijzeren serres kunnen zowel vrijstaand als aangebouwd worden. Ze zijn opgebouwd uit een stalen frame en glas, wat ze duurzamer maakt dan houten serres. Staal vraagt minder onderhoud, is schimmelwerend en de fijne profielen zorgen voor een eleganter eindresultaat dan aluminium profielen.

Duurzaam lakwerk

In onze eigen lakkerij wordt het staal gezandstraald en gelakt. We gebruiken natlak en geen poederlak om de duurzaamheid en kleurvastheid te garanderen. Doordat we het productieproces van A tot Z in eigen handen hebben, kunnen we keer op keer kwaliteit leveren. U kan het hele proces met eigen ogen opvolgen in onze atelier. We zijn een open boek-verhaal.

Bent u de benieuwd naar de prijs van een metalen serre?

Neem contact met ons op. We plaatsen onze serres over heel België.

Contacteer ons

Alle velden zijn verplicht