Menu

De Nieuwe Smid
Ploeghoeveweg 4b
2500 Lier

T: 015 64 84 85
info@denieuwesmid.be

BE 0865.795.769

Smeedijzeren of stalen orangerie

Bij Dries Heijlen bent u aan het juiste adres voor een orangerie in staal.

Bekijk meer foto's

Onze klanten aan het woord:

"Jarenlang waren we op zoek naar een uitbouw maar we zagen een klassieke veranda niet zitten. Tot we op een dag De Nieuwe Smid tegen kwamen en we uiteindelijk vonden wat we zochten!"

Authentieke stalen orangerie

Zoekt u een leefveranda maar huivert u van de traditionele glazen veranda’s? Dan zal u zeker gecharmeerd zijn door een authentieke orangerie in staal. Een ontbijt in de vroege ochtendzon of een sfeervolle avond bij een knisperend avondvuur? Bij De Nieuwe Smid bent u aan het juiste adres.

Door te werken met fijne stalen profielen geeft De Nieuwe Smid tuinkamers een verfijnde maar karaktervolle uitstraling: sfeervol en rijk aan zonlicht. Wedden dat dit snel uw favoriete plek in huis wordt?

Smeedijzeren veranda

Naast een heldere, bijkomende ruimte in huis, biedt een stalen orangerie of veranda tal van andere voordelen ten opzichte van een klassieke veranda.

  • Weinig tot geen onderhoud
  • Tijdloos ontwerp
  • Duurzame profielen

Klassieke orangerieën

Samen met u zoeken we naar dé tuinkamer die past bij uw wensen en budget. We bekijken de verschillende mogelijkheden en gaan aan de slag in ons atelier om uw klassieke veranda in staal op maat te realiseren. Onze persoonlijke en klantgerichte aanpak biedt u daarnaast de nodige kwaliteitsgaranties, zo geniet u jarenlang en zonder zorgen van uw stalen veranda.

Meer weten over onze orangerieën of veranda’s in staal?

Contacteer ons via onderstaand contactformulier.

Contacteer ons

Alle velden zijn verplicht